Warm welkom bij Thermen en Wellness Anholts

Een arrangement reserveren

Thermen & Wellness Anholts

 
Per 1 juni gaan we 'alternatief' open! Wilt u weten wat dit inhoud? Klik hier! 
We zijn ook geopend voor beautybehandelingen, pedicure en massages. Klik hier voor meer informatie!
 
Thermen & Wellness Anholts is gesloten doordat de overheid maatregelen heeft getroffen om verdere verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) te voorkomen. Op 1 juli 2020 gaan we weer open, mits de virus onder controle blijft.  Houd de website, nieuwsbrief, sociale media in de gaten!

Alle reserveringen, ook via andere partijen (Groupon, Leukste Deal etc.) kunnen gewoon verzet worden. Neem daarvoor contact op met de desbetreffende instantie.  U kunt een nieuwe afspraak maken, zodra de openingsdatum bekend is. Hebt u nog vragen, graag mailen naar: receptie@anholts.nl

Heeft u een Albert Heijn voucher? Dan kunt u contact opnemen met de Select Wellness Group: info@selectwellness.nl. Zij zoeken voor u een passende oplossing.

Heeft u een Cosis entreebon, een Warm Welkomkaart of een badenkaart? Dan kunt u het aantal weken dat we gesloten zijn optellen bij de originele einddatum. Voor vragen kunt u een e-mail sturen naar receptie@anholts.nl.

Het kan soms even duren voordat de mail beantwoord wordt, omdat we niet alle dagen aanwezig zijn.

Thermen & Wellness Anholts is gevestigd in het prachtige beekdal-landschap van het oliedorp Schoonebeek, in de toeristische gemeente Emmen. Gelegen in de mooie provincie Drenthe in het zicht van de Duitse grens, is Thermen & Wellness Anholts op dit moment één van de meest bekende thermencentra van Noord-Nederland.
Deel uitmakende van de Select Wellness Group en als lid van de Deutsche Sauna-Bund e.v. staat dit familiebedrijf garant voor een hoge kwaliteit aan lichaamsverzorging, gastronomie en saunafaciliteiten.
 
Badkleding is NIET toegestaan! 10x per jaar hebben we damesdagen. Kijk bij openingstijden voor de data!
 

 

 

 

Heerlijk genieten
Bij Thermen & Beautycentrum Anholts kunt je heerlijk genieten van de vele sauna faciliteiten, heerlijke warme bubbelbaden, een ruime rustruimte met kwalitatief goede (lig) banken en diverse open haarden.
Beautydag
Zin in een heerlijke verwendag? Boek dan een beautydag en laat je helemaal in de watten leggen. We hebben verschillende arrangementen die je online kunt boeken.

Kom ook heerlijk genieten bij Thermen & Wellness Anholts