Restaurant

Romige Aspergesoep  
Eigengemaakte, lichtromige soep van asperges, gevuld met prei,
bieslook en hamreepjes
ook vegetarisch zonder hamreepjes

Asperge salade   
Salade met verse asperges, radijs, hazelnoten
en gegrilde courgettes, Parmaham en meloenbolletjes

Asperge ‘Flamande’   
Verse asperges uit Weiteveen met beenham, verkruimeld gekookt ei, gekookte krielaardappelen, boterjus en hollandaise saus
    
Asperge Zalm   
Verse asperges uit Weiteveen met gebakken zalmfilet, gekookte krielaardappelen, boterjus en hollandaise saus

Fragola  
Plate met verse aardbeien, een bolletje vanille roomijs, aardbeiensaus en gesuikerde wafel met slagroom
 

Anholts zomertip:
Café Glace
Romige ijskoffie met slagroom en een vleugje hazelnoot

 

Openingstijden keuken (wijzigingen voorbehouden):

maandag t/m zaterdag: 12:00-20:30
zondag: 12:00-20:00

Uiteraard kunt u ook een ander gerecht van onze uitgebreide menukaart kiezen!