Restaurant

Zomermenu

Heldere kervelbouillon
Met parelpasta, omeletreepjes en groene kruiden

Flammkuchen 'Anholts'
Dun brooddeeg uit de oven met naar keuze vlees-, of vis-,
of vegetarische
beleg.

‘Green Egg’ Bacon
Langzaam gegaard buikspek, gegrild op de Green Egg, met uiensaus en rode biet geserveerd met verse frites en rauwkost

Panna cotta met rood fruit   € 6,25
Een zijdezacht italiaans dessert met vers rood fruit

Anholts Zomertip:

Café Glace
Romige ijskoffie met slagroom en een vleugje hazelnoot

Groene Smoothie
op basis van vers geperste jus d‘orange en
magere bio yoghurt
met mango stukjes en verse spinazie.

 

Openingstijden keuken (wijzigingen voorbehouden):

maandag t/m zaterdag: 12:00-20:30
zondag: 12:00-20:00

Uiteraard kunt u ook een ander gerecht van onze uitgebreide menukaart kiezen!