Restaurant

Anholts Voorjaarsgerechten

 

Courgettesoep                                                      
Gebonden soep van courgettes met gebrande
rozemarijnroom en een broodje met kruidenboter

Voorjaarssalade                                              
Salade met groene asperges, radijs, hazelnoten
en gegrilde courgettes, Parmaham en meloenbolletjes

Dorade Mediterranee                                            
Ovenschotel van zee brasemfilet met courgettes,
aubergines, tomaat, sjalotjes en knoflook,
geserveerd met verse frites en rauwkost

Entrecôte                                                                
Gegrilde entrecôte, geserveerd met runderjus,
kruidenboter en verse frites en rauwkost

Trifle                                                                         
Nagerecht met laagjes van gesuikerde wafel,
vers fruit, yoghurt en gele vla

Openingstijden keuken (wijzigingen voorbehouden):

maandag t/m zaterdag: 12:00-20:30
zondag: 12:00-20:00

Uiteraard kunt u ook een ander gerecht van onze uitgebreide menukaart kiezen!