homepage | contact | sitemap
Europaweg 191
7761 AE Schoonebeek
Tel. 0524 - 53 17 55
E-mail info@anholts.nlSauna en prijzen

Finse saunacabine 90 ºC
Dit is een ruime cabine met een lage luchtvochtigheid. In deze cabine zijn ruime ligplaatsen aanwezig. Diverse keren per dag wordt hier de aufguss gedaan. Via het informatiebordje naast de cabine worden de tijden bekend gemaakt.

Ruusu® cabine
Ruusu® is het Finse woord voor roos. Een synoniem voor schoonheid en perfectie. De roos staat centrale motief voor deze sauna, met als centrum een saunaoven van Rozenquartz. Een steensoort waar een helende werking wordt toegeschreven. De combinatie van materialen, licht en motieven zorgt voor een bijzondere sfeer, die wordt versterkt door de met water en etherische rozenolie gevulde schaal boven de saunaoven, waarvan de inhoud langzaam verdampt en voor een bijzonder ontspannende werking zorgt. De temperatuur van de Ruusu®-sauna is 75 ºC.

Kruidensauna
Een kruidencabine met een temperatuur rond de 85°C. De cabine is voorzien van een dolomietengeur!

Buitencabine 70°
Een Finse cabine met een lage vochtigheid. Er is een open haard aanwezig en u hebt via het raam een mooie uitzicht op de tuin van de thermen en beautycentrum. Deze cabine is een stiltesauna!

Valo®-bad
Valo is het Finse woord voor licht. Het Valo®-bad heeft in de saunacabine een temperatuur van 60 ºC, bij een luchtvochtigheid van ongeveer 40%. Honderden kleine lampjes zorgen voor de suggestie van een sterrenhemel die van tijd tot tijd van kleur veranderen. Samen met de muziek die zachtjes klinkt geeft dat een optimale sfeer in de cabine. Centraal staat een granieten kogel waaruit geluidloos met etherische olie verrijkt water vloeit. De bijzondere geur vult de lucht en draagt daarmee bij aan een nog verdere ontspanning.

Infrarood cabine
Infrarode straling ofwel dieptewarmte dringt tot maar liefst 4 cm de huid in. Hierdoor voert het lichaam afvalstoffen effectief af. Daardoor transpireert u in de infraroodcabine aanzienlijk. Door een totale ontspanning van het lichaam tijdens een cyclus in de infrarood cabine, zal ook de geest zich ontspannen. Hierdoor is de infrarood cabine een belangrijk hulpmiddel bij de bestrijding van stress en vermoeidheid. Ook mensen met stijve gewrichten en pijnlijke spieren hebben hier voordeel bij. Na het bezoeken van een infrarood cabine dient u uw lichaam lauw af te koelen en nadien een rustpauze in te lassen.

Stoombad
Het ruim opgezette en betegelde stoombad heeft een temperatuur van ongeveer 50 ºC, met een vochtigheid van 100%. De stoom in deze cabine ontstaat doordat heet water naar beneden klettert als een waterval. Een injectie met etherische olie, zoals mint en/of eucalyptus maakt het stoombad compleet. In het stoombad wordt geregeld een mintpeeling, boomschorspeeling of een crème inwrijving georganiseerd. De tijden worden bekend gemaakt via de informatiebordje bij het stoombad.


Sauna en prijzen per 1 jan 2018 (wijzigingen voorbehouden). Voor reserveren klik op een item hieronder!
Saunabad/entree 27,50
Saunabad/entree incl. badjas en twee handdoeken 34,50
Saunabad/entree met een meerbaden-stempelkaart 0,00
Kinderen tot 12 jaar 17,50
Avondtarief vanaf 17.00u maandag t⁄m zaterdag (niet op feestdagen en 30 dec) 17,00
Avondtarief vanaf 17.00u, incl. badjas en twee handdoeken, maandag t/m zaterdag (niet op feestdagen en 30 dec) 24,00
3 badenkaart (3 maanden geldig) 72,50
5 badenkaart (5 maanden geldig) 115,00
12 badenkaart (12 maanden geldig) 249,00
Sauna rondreis Select Wellness Group (10 thermen, 2jr geldig) 99,00
Thermentour Select Wellness Group (5 thermen, 1jr geldig) 75,00
Maandkaart 125,00
Huur badjas 5,25
Huur twee handdoeken 5,25
Koop badslippers 7,00
Bank Giro, Vrienden of Postcodeloterij 0,00
Albert Heijn entreekaarten 0,00

Anholts Herfstdagen en Anholts Herfst Beautydag

Nieuw: Tapperuse, sauna per minuut

November Beautysalon Aktie