Cadeaubonnen

Bent u op zoek naar een origineel cadeau?

Nu bij aankoop van een Anholts Sauna Cadeaubon van minimaal € 75 een gratis entreekaart cadeau. U hoeft ook geen verzendkosten te betalen. Vermeld duidelijk het adres waar het naar toe gestuurd moet worden. #steundehoreca

 

 

Een cadeaubon van Thermen & Beautycentrum Anholts is een bijzonder mooi geschenk. Het is een giftcard die verkrijgbaar is in elke waarde die u wenst vanaf € 10,00. De waarde hoeft niet in één keer besteed te worden en de bon is één jaar geldig! De giftcard wordt leuk ingepakt!

Ook verkrijgbaar bij ons: De cadeaubonnen van de Select Welness Group (SWG). Ook een giftcard in een luxe verpakking. Deze bon is te besteden bij alle leden van de Select Wellness Group en is ook 1 jaar geldig. Klik hier voor de locaties waar de SWG cadeaubon ingeleverd kan worden!

U kunt een cadeaubon ophalen bij onze receptie. Wij zijn dagelijks bereikbaar binnen de openingstijden.

Ook kunt u ons het bedrag overmaken (met extra € 2,00 verzend- en administratiekosten) op rekeningnummer: NL 82 RABO 01102.98.055 ten name van Thermen & Beautycentrum Anholts te Schoonebeek, onder vermelding van welk soort cadeaubon, Anholts Sauna Cadeaubon (ASC) of de cadeaubon van de Select Wellness Group (SWG) en het volledige adres waar het heen gestuurd kan worden. Wanneer het bedrag bij ons binnen is, sturen wij u de cadeaubon toe.

 Wilt u uw saldo checken van uw giftcard? Klik dan hier!