homepage | contact | sitemap
Europaweg 191
7761 AE Schoonebeek
Tel. 0524 - 53 17 55
E-mail info@anholts.nlMagnesium Ademhalingsessie in stiltesauna

In samenwerking met Marco Rink van Life Style Group Klazienaveen is een Life Method ontwikkeld die een gezondere leefstijl voorstaat. Een onderdeel van de Life Method is de ademhalingssessie met magnesium in de sauna.

Gebaseerd op de Tummo ademhalingsmethodiek (bekend van o.a. Wim Hof) worden immuunsysteem en autonome zenuwstelsel beïnvloed, waardoor je beter beschermd bent tegen invloeden van buitenaf (hitte of kou, ziekten).
Magnesium is één van de drie life essentials. Het is onmisbaar voor het goed functioneren en ontspannen van spieren, speelt een belangrijke rol bij de werking van enzymen in het lichaam en is betrokken bij de aanmaak van hormonen. En het heeft een positieve werking op stress. Heb je o.a. last van volgende symptomen: verkrampte en verstijfde spieren, onrust, nervositeit, gespannen, migraine/ hoofdpijn, vermoeidheid, slechte concentratie dan kan magnesium helpen.
De combinatie sauna, magnesium en ademhaling, blijkt goed te werken want een pilotgroep heeft het afgelopen najaar elke zaterdagochtend een sessie bij ons gedaan en zijn erg enthousiast. Je komt helemaal tot rust en je bent daarna volledig ontspannen, en je voelt je fitter en energieker.

Elke maandag in het najaar en in de winter om 20.00 uur een Ademhalingssessie met Magnesium (ongeveer 1,5 uur) voor € 20,00 p.p., inclusief 1 uur nagenieten van de thermenfaciliteiten (tot 22.30u) 
Komt u eerder dan is het reguliere dagtarief van toepassing en betaalt u € 12,00 extra bij of indien u in het bezit bent van de badenkaart kunt u gewoon stempelen en betaalt u voor de sessie € 12,00 extra.

Reserveer via mail: receptie@anholts.nl of telefonisch: 0524-531755, geef a.u.b. ook even uw telefoonnummer door.

Oktober Beautysalon aktie

Anholts Herfst Beautydag

Nieuw: Tapperuse, sauna per minuut