Magnesium Ademhalingsessie in stiltesauna

In samenwerking met Marco Rink van Life Style Group Klazienaveen is een Life Method ontwikkeld die een gezondere leefstijl voorstaat. Een onderdeel van de Life Method is de ademhalingssessie met magnesium in de sauna.

Gebaseerd op de Tummo ademhalingsmethodiek (bekend van o.a. Wim Hof) worden immuunsysteem en autonome zenuwstelsel beïnvloed, waardoor je beter beschermd bent tegen invloeden van buitenaf (hitte of kou, ziekten).
Magnesium is één van de drie life essentials. Het is onmisbaar voor het goed functioneren en ontspannen van spieren, speelt een belangrijke rol bij de werking van enzymen in het lichaam en is betrokken bij de aanmaak van hormonen. En het heeft een positieve werking op stress. Hebt u o.a. last van de volgende symptomen: verkrampte en verstijfde spieren, onrust, nervositeit, spanning, migraine/ hoofdpijn, vermoeidheid en slechte concentratie, dan kan magnesium helpen.
De combinatie sauna, magnesium en ademhaling, blijkt goed te werken want een pilotgroep heeft enige tijd geleden elke zaterdagochtend een sessie bij ons gedaan en zijn erg enthousiast. Je komt helemaal tot rust en je bent daarna volledig ontspannen, en je voelt je fitter en energieker.

Elke maandag is er in het najaar en in de winter om 20.00 uur een Ademhalingssessie met Magnesium (ongeveer 1,5 uur) voor € 20,00 p.p., inclusief 1 uur nagenieten van de thermenfaciliteiten (tot 22.30u) 
Komt u eerder dan is het reguliere dagtarief van toepassing en betaalt u € 12,00 extra bij of indien u in het bezit bent van de badenkaart kunt u gewoon stempelen en betaalt u voor de sessie € 12,00 extra.

Reserveer via mail: receptie@anholts.nl of telefonisch: 0524-531755, geef a.u.b. ook even uw telefoonnummer door.

Heerlijk genieten
Bij Thermen & Beautycentrum Anholts kunt je heerlijk genieten van de vele sauna faciliteiten, heerlijke warme bubbelbaden, een ruime rustruimte met kwalitatief goede (lig) banken en diverse open haarden.
Beautydag
Zin in een heerlijke verwendag? Boek dan een beautydag en laat je helemaal in de watten leggen. We hebben verschillende arrangementen die je online kunt boeken.