Massage

Thermen & Wellness Anholts biedt u verschillende massages aan.

Hot stone massage
Bij deze massage spelen zorgvuldige geselecteerde en verwarmde vulkanische stenen een belangrijke rol. De stenen bevatten een hoog gehalte aan ijzer en magnesium waardoor ze de warmte langer vasthouden. De hot stone massage heeft een ontgiftende en zeer ontspannende werking.

Voetreflex massage
Alle organen en zenuwen in ons lichaam zijn verbonden met bepaalde zones in de voeten. Met name op de voetzool. Door het masseren van de voetzool en lichte druk op bepaalde zones kunnen blokkades in het lichaam verminderd worden en organen worden gestimuleerd.

Shiatsu massage
Shiatsu, ook wel drukpuntmassage genoemd is een Oosterse techniek, gebaseerd op de acupunctuur. Volgens deze leer stroomt er levensenergie door ons lichaam langs een onzichtbaar netwerk van meridianen. Deze meridianen zijn verbonden met alle organen in ons lichaam. Verstoring in een orgaan kan een blokkade in één van de meridianen opleveren.

Door druk op bepaalde punten langs deze meridiaan kan de blokkade worden opgeheven. Normaal wordt de shiatsu uitgevoerd op een matras op de grond, maar bij ons is de massage aangepast, zodat ze uitgevoerd wordt op de massagebank.Massages
Rug-, nek en schoudermassage van 25 minuten € 30,00
Uitgebreide massage van 50 minuten € 60,00
Combi-massage, massage van 25 minuten waarbij manuele technieken afgewisseld worden met de Hot Stones € 32,00
Hot Stone massage van 50 minuten € 64,00
Voetreflexmassage (op bepaalde dagen) 25 minuten € 30,00
Shiatsu massage (alleen op dinsdag) 50 minuten € 60,00