Merken in de beautysalon

In onze beautysalon werken we met het biologische merk Absolution.

 Absolution

Absolution bestaat uit hoogwaardige biologische huidverzorgings producten. Alle producten zijn ook bij ons te koop.

Huidverbetering, anti-aging en relaxing voor mannen en vrouwen. Dat is waar Absolution voor staat. Het zijn eigentijdse behandelingen met hoogwaardig gecertificeerde biologische producten die door onze skin expert middels serums en een mix & match principe op uw huid afgestemd worden. Hierdoor krijgt uw huid exact wat het nodig heeft! De producten hebben een duidelijke en sterke werkzaamheid, zijn toepasbaar op iedere huid en zijn gericht op mannen en vrouwen. Absolution wil de beste resultaten behalen op de meest efficiënte manier.

Absolution is winnaar van de Beauty Astir Awards – dé prestigieuze persprijs voor de beste cosmetica introductie!

De producten van Absolution zijn biologisch gecertificeerd. We willen u het beste van het beste aanbieden, niet zomaar een huidverzorgingslijn, maar een lijn waarvan de producten biologische ingrediënten bevatten. Minstens 60% van de ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw. Daarnaast is 99% van deze plantaardige ingrediënten biologisch, waarbij 10% hiervan gecertificeerd biologisch vervaardigd is.*

 *Natural and organic cosmetic certified by Ecocert Greenlife according to Ecocert Standard available at http://cosmetics.ecocert.com

Uw huid is uniek: zij weerspiegelt uw emoties, uw omgeving, uw intimiteit. Net als u, veranderen haar behoeften elke dag. Door te luisteren naar uw huid en te voorzien in wat zij vraagt, houdt u haar in conditie en helpt u haar balans en schoonheid te herstellen.

Dit is waarom Absolution is ontwikkeld. Gecertificeerd biologisch, anti-veroudering en unisex. Een huidverzorgingslijn op maat: makkelijk af te stemmen op de stemmingen en behoeften van uw huid.

Absolution is vervaardigd van gecertificeerd biologische en wilde plantenextracten, mineralen en vitaminen, die essentieel zijn voor de jeugdigheid en de balans van uw huid. Het combineert zintuiglijke texturen en parfums, eenvoud in gebruik en natuurlijk ... zeer effectieve ingrediënten.

En…er is meer!

Het zou zonde zijn om producten te vervaardigen zonder geweldige en efficiënte producten als: wilde plantenextracten, mineralen en natuurlijke vitaminen, die niet kunnen worden gekweekt en daarom dus ook niet biologisch gecertificeerd kunnen worden. Absolution heeft ervoor gekozen om deze ingrediënten te integreren in alle formules. Absolution is een huidcosmeticamerk uit Frankrijk; ook de toeleveranciers zijn gevestigd in Frankrijk en samen zorgen we voor een duurzame ontwikkeling van de producten. Zelfs de verpakkingen zijn duurzaam en worden gerecycled en/of zijn recyclebaar en bedrukt met plantaardige inkten. De non-aerosol verpakkingen zijn gemaakt van Polypropylene(PP) in plaats van glas, om te garanderen dat het product beschermd wordt tegen oxidatie en bacteriën, die de houdbaarheid van het product verminderen. Het gebruik van Polypropylene vermindert ook de ecologische impact op het transport. (transporteren van glas is veel kostbaarder) We werken er (bijna!) elke dag aan om de ecologische weg van de productie te minimaliseren. Na gebruik kan de verpakking bij het plastic afval gedeponeerd worden.

Voor meer informatie en over de producten kunt u kijken op: https://www.absolution.nl/