Restaurant
De keuken is geopend van 12.00 - 20.00 uur en op zondag tot 19.30 uur.
Uiteraard hebben we ook heerlijke gerechten op de lunchkaart.
Voorgerechten
Mosterdsoep met spekjes
Broccolisoep met Parmazaanse kaas snippers
Seizoenssoep (vraag de bediening)
Kleine kipfiletsalade
Kleine groene salade met gebakken camembert
Kleine vissalade
Hoofdgerechten
Kipsaté met kroepoek en frites
Tagliatelle met zalmfilet en roerbakgroenten in roomsaus
Ribeye met kruidenboter, frites en roerbakgroenten
Rib Roast met honing tijmsaus en frites
Pannetje met varkenshaas in champignon roomsaus met frites
Vegetarische dag verrassing
Nagerechten
Shortbread lekkernij, karamel met chocolade biscuitkoekje en
vanille roomijs en slagroom
Zacht cakeschelpje met gele room en vers fruit
Carica coupe, Griekse yoghurt met gedroogd fruit, honing en walnoten
Dame Blanche
Coupe met vruchten- en vanille ijs met slagroom
