Restaurant

Diner kaart
De keuken is geopend van 12.00 - 20.00 uur en op zondag tot 19.30 uur.
Uiteraard hebben we ook heerlijke gerechten op de lunchkaart.

 Voorgerechten
                              Mosterdsoep met spekjes                            
                  Broccolisoep met Parmazaanse kaas snippers             
                        Seizoenssoep (vraag de bediening)                        
                                           Kleine kipfiletsalade                                        
                              Kleine groene salade met gebakken camembert                    
                                                     Kleine vissalade                                            

Hoofdgerechten
                                 Kipsaté met kroepoek en frites                                
          Tagliatelle met zalmfilet en roerbakgroenten in roomsaus            
                   Ribeye met kruidenboter, frites en roerbakgroenten                
                          Rib Roast met honing tijmsaus en frites                        
                Pannetje met varkenshaas in champignon roomsaus met frites        
                              Vegetarische dag verrassing                                 

Nagerechten
Shortbread lekkernij, karamel met chocolade biscuitkoekje en
                          vanille roomijs en slagroom                                
                        Zacht cakeschelpje met gele room en vers fruit                    
Carica coupe, Griekse yoghurt met gedroogd fruit, honing en walnoten    
                                              Dame Blanche                                            
        Coupe met vruchten- en vanille ijs met slagroom